Notícies i comunicats

02/05/2017

Roko Banana, Agnès & The Pèpits, Person Person i Liar Desire, semifinalistes de l'Intro 2017

"Strena't a l'INTRO" es va celebrar els dies 7 i 28 d'abril dins el festival Strenes.

ROKO BANANA, AGNÈS & THE PÈPITS, PERSON PERSON i LIAR DESIRE han estat seleccionats pel jurat de la primera fase de l’INTRO per passar a les semifinals del concurs. Un total de 8 bandes han participat a “Strena’t a l’INTRO”, la primera fase del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2017, seleccionades entre les 30 que van presentar els seus projectes a la convocatòria. La primera fase es va celebrar en escenaris del Festival Strenes els dies 7 i 28 d'abril.

La primera fase de l’INTRO va finalitzar divendres passat a la plaça de Santa Susanna del Mercadal. Després de la deliberació, el jurat ha hagut de prendre la difícil decisió d’escollir 4 bandes de les 8 participants a aquesta fase. Els membres del jurat, la fotògrafa i músic Xènia Gasull, els periodistes Pau Planas i Rocío Rodríguez, de la revista La Tornada, i l'activista musical Cristina Valverde (Orella Activa, Territori Underground), han destacat la qualitat de les bandes presentades i la sorprenent bona actitud sobre l'escenari de bandes molt emergents. Al llarg de totes les fases el jurat anirà canviant i incorporant professionals de l’àmbit de la música.

La propera fase són les semifinals, que se celebraran a La Mirona de Salt el mes de setembre. Les bandes semifinalistes podran actuar de teloneres de grups programats en aquest espai.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)