Notícies i comunicats

05/05/2017

L'Ajuntament de Girona clou la primera edició de la campanya educativa d'estalvi energètic

Més de 400 alumnes d'escoles de la ciutat han participat avui a l'acte final de la iniciativa.

Amb el lema “La Gia estalvia... i tu, què fas amb l’energia?”, l’Ajuntament de Girona ha acabat aquest mes de maig la campanya d’educació ambiental a les escoles públiques de la ciutat amb l’objectiu de fomentar l’estalvi energètic. Uns 500 alumnes de cicle mitjà han participat en aquest projecte que organitza el Servei Municipal d’Educació de l’Ajuntament i més de 400 han participat aquest matí a l’acte de cloenda de la iniciativa, al Pavelló de Palau.

 

En l’acte, cada grup classe ha explicat el treball que s’ha fet a la seva escola i se’ls ha lliurat un diploma de reconeixement per haver participat de la campanya. Com a cloenda, el grup d’animació infantil Els Atrapasomnis ha dinamitzat la festa amb la seva música i cantant tots junts el tema “La cançó de l’energia”, creat especialment per a aquesta ocasió.

 

Els centres educatius que han format part de la campanya són les escoles Pla de Girona, El Bosc de la Pabordia, Vila-roja, Font de la Pólvora, Montfalgars, Pericot, Santa Eugènia, Marta Mata, Carme Auguet, Joan Bruguera i Balandrau.

 

Durant les sessions que s’han portat a terme a les escoles, el personatge de la Gia ha donat consells als nens i nenes sobre com estalviar energia als centres i a casa seva.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)