Notícies i comunicats

07/03/2018

Setmana de la Salut a Girona Est

Del 12 al 16 de març de 2018.

Un any més, del 12 al 16 de març, els centres educatius, els serveis de salut, les entitats i els serveis socials de Girona Est organitzen conjuntament la Setmana de la Salut.
El lema de la setmana d’enguany és “em moc, em moc i menjo de tot” i l’objectiu és sensibilitzar sobre la importància de l’activitat física i de l’alimentació sana. Per això, durant els matins de tota la setmana es faran caminades en família, jocs i tallers de Zumba. Ho acompanyarem amb fruita i esmorzar saludable per a tots els nens i nenes de les escoles de la zona. Aquest any s’han ampliat les activitats incorporant activitats destinades a la gent gran, dones i família. Durant tota la setmana es podrà visitar l’exposició SOMRIU: CUIDAT LES DENTS, al Centre d’atenció primària de Vila-roja. Aquesta exposició està centrada en el sucre i els efectes que aquest té en la salut del cos i les dents. Així mateix es podrà visitar al Centre Cívic Onyar l’exposició “Els canvis són a les teves mans”, exposició dels materials d’en Netibruti i els seus amics.
La Setmana de la Salut és una acció impulsada pel grup de treball d’Hàbits Saludables del Programa Integrant Accions, grup format per mestres, professionals del treball i l’educació social, membres d’entitats i agents de salut, per a la promoció de bons hàbits de salut i cura d’un mateix i de la comunitat.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)