Notícies i comunicats

07/03/2018

Detenen quatre menors in fraganti mentre robaven en un habitatge

La col·laboració ciutadana va facilitar que s'enxampés el lladres en el moment del robatori.

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquesta matinada, al voltant de tres quarts de tres, quatre menors d’edat, d’entre 15 i 17 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb força

Al voltant de tres quarts de tres de la matinada, la Central de Coordinació de la Policia Municipal ha rebut una trucada al 092 en la qual un ciutadà alertava de la possible entrada en un domicili que havia d’estar buit.

Seguidament, al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Municipal que ha observat com a la part posterior de la casa hi havia una persiana mig aixecada i una finestra trencada. En veure com a l’interior s’apagaven els llums de cop i unes persones s’amagaven, els agents han sol•licitat suport d’altres unitats.

Immediatament, han arribat al lloc dels fets altres patrulles de la Policia Municipal de Girona, han accedit a l’habitatge i han localitzat els quatre menors en una habitació. Mentre els agents realitzaven la comprovació habitació per habitació han comprovat que tot l’immoble estava regirat i hi havia danys d’importància.

Per tots aquests fets els agents de la Policia Municipal de Girona han procedit a la detenció dels quatre menors com a presumptes autors d’un robatori amb força. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)