Notícies i comunicats

14/03/2018

L'Auditori i la Devesa seran els nous escenaris del Festivalot

El festival de música en família de Girona arriba a la quarta edició amb la voluntat de créixer i d'ampliar les activitats que s'hi ofereixen

Després d’aplegar més de 10.000 persones en un cap de setmana en l’edició del 2017, el Festivalot es marca l’objectiu de créixer en aquesta quarta edició. Per aquest motiu, el festival de música en família de Girona canviarà d’escenari i es traslladarà del Teatre Municipal a l’Auditori de Girona i el parc de la Devesa, espais on es podran ampliar el nombre d’activitats que s’ofereixen.

 

El Festivalot tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny i s’hi han programat una trentena de concerts que es dividiran entre la Sala Montsalvatge i la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona i els dos escenaris amb actuacions gratuïtes que s’instal·laran al parc de la Devesa. Alguns dels noms que actuaran enguany al Festivalot són Blaumut, Dàmaris Gelabert, La Tresca i La Verdesca, Els Catarres, Mishima o Manu Guix.

 

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha destacat “l’excel·lència d’un festival que encaixa perfectament amb la programació cultural de la ciutat” i ha explicat que “part de l’èxit de la iniciativa es deu al fet que es tracta d’un esdeveniment transversal, que no només arriba a tots els públics sinó també a tot el territori”.

 

La presentació de la quarta edició del Festivalot ha comptat també amb la participació del vicepresident i diputat de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Benestar de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; dels components d’Els Amics de les Arts (Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué), i de la directora del festival, Rita Peré.

Igual que en els darrers anys, el festival tindrà de nou una vessant solidària. S’editarà un CD amb un recull de cançons dels artistes programats que es vendrà durant els dies de l’esdeveniment i tots els beneficis recollits amb aquestes vendes es destinaran a l’associació Xaropclown.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)