Notícies i comunicats

16/03/2018

Un geriàtric, un local comercial i un local de restauració completaran l'espai del parador del Güell

Avui s'ha aprovat atorgar la llicència d'obres per construir aquests nous equipaments.

El parador del Güell es completarà amb la propera construcció d’una residència geriàtrica assistida per a gent gran, un local comercial i un local de restauració. Aquest matí s’ha aprovat a la Junta de Govern Local atorgar la llicència d’obres per a l’edificació d’aquests nous equipaments per a la ciutat.

El complex tindrà una superfície construïda total aproximada de 8.167 m2 i es complementarà amb espais enjardinats privats i aparcaments.

El projecte consta d’una residència geriàtrica assistida per gent gran, amb capacitat aproximada per 147 residents; un local comercial amb una superfície aproximada de 1.600 m2 amb aparcament en superfície, i un local destinat a serveis de restauració d’aproximadament 350 m2 de superfície amb aparcament en superfície.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat que “aquesta actuació permetrà completar la urbanització del parador del Güell amb la ubicació de serveis i comerços importants per a les persones” i ha afegit que “de tot aquest desenvolupament, vull destacar el nou geriàtric, perquè necessitem espais on la gent gran que ho necessiti pugui estar ben atesa. Vivim cada vegada més anys, i això s’ha d’acompanyar amb espais adaptats a aquesta nova realitat”.

Es preveu que les obres comencin aquest mes de març i acabin a finals del 2019. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)