Notícies i comunicats

16/03/2018

La Setmana de la Felicitat torna a Girona amb una trentena d'activitats

Enguany es porta a terme, des d'avui fins al 23 de març, sota el lema "Emocions i felicitat".

Des d’avui i fins al 23 de març, Girona celebra per cinquè any consecutiu la Setmana de la Felicitat, que aquest 2018 es porta a terme sota el lema “Emocions i felicitat”. L’Ajuntament de Girona, a través del Centre Cívic Ter i la Biblioteca Antònia Adroher, ha participat de nou en l’organització d’aquesta activitat de la qual formen part també l’Ajuntament de Sant Gregori i associacions de veïns, entitats, comerços i empreses i centres educatius tant dels barris de l’Esquerra del Ter com de Sant Gegori. Enguany s’han programat més de trenta activitats gratuïtes relacionades amb la salut i la felicitat.

La Setmana de la Felicitat és una iniciativa que va néixer al CAP Dr. Vilaplana i que relaciona la salut i la felicitat amb l’objectiu de donar a conèixer el Dia Internacional de la Felicitat. Aquest dia va ser instituït oficialment per l’Assemblea General de les Nacions Unides per al 20 de març amb la finalitat de reconèixer la rellevància de la felicitat i el benestar com a aspiracions universals dels éssers humans i la importància de la seva inclusió en les polítiques dels governs.

Durant tota la setmana, es podran visitar exposicions i es podrà assistir a tallers, debats, xerrades, passejades o col•loquis amb l’objectiu de millorar els nivells de felicitat. També es podrà participar en un concurs d’Instagram sota el títol “La felicitat en imatges”, que consisteix en fer-se fotografies amb els diferents cartells que s’han col·locat per a l’ocasió a l’Esquerra del Ter i a Sant Gregori i compartir-les amb l’etiqueta #setmanadelafelicitat2018.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)