Notícies i comunicats

21/03/2018

Un equip de professores de l'Institut Montilivi presenta avui el projecte guanyador la 15a Beca Josep Pallach

L'acte es farà a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona a les 19 h.

L’equip de professorat format per Anna Serra, Anna M. Martín i Merche Ginés, de l’Institut Montilivi, presentaran avui el projecte “Girona aprenc, Girona em diverteix”, guanyador de la 15a Beca Josep Pallach. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el rector de la Universitat de Girona, Joaquim Salvi, participaran a l’acte, que es farà avui a les 19 h a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat. 

“Girona aprenc, Girona em diverteix” és una iniciativa que consta d’una web on es poden trobar jocs i activitats didàctiques permeten donar a conèixer d’una forma lúdica i atractiva la ciutat i el seu entorn i, alhora, possibiliten endinsar-se d’una forma transversal a molts dels continguts curriculars a fi d’assolir les competències bàsiques. 

L’Ajuntament de Girona i l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona convoquen de forma biennal la Beca Josep Pallach. Aquesta beca premia projectes d’innovació educativa relacionats amb la ciutat de Girona i dels quals es vulgui fer una explotació didàctica. Alguns dels projectes guanyadors d’edicions anteriors han estat “Ventall d’Art”, de Carme Garriga; “Escultura”, de Xus Ferrusola; “Josafat”, de Marta Ors i Pere Sànchez; “Ep, mainada, descobrim Girona!”, de Pere Cornellà i Quim Cufí; “Materials per l’estudi geològic de l’entorn de Girona”, del grup ICE de la Universitat de Girona, o “E-Rutes Sostenibles Girona”, de l’Associació de Naturalistes de Girona. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)