Notícies i comunicats

23/03/2018

Girona acollirà la iniciativa solidària El Sopar dels Miralls el proper 13 d'abril

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, serà una de les amfitriones de la jornada juntament amb mig centenar de persones públiques del món de la cultura, la ciència, l'empresa i la política. Els fons recollits en l'àpat benèfic serviran per finançar els projectes d'investigació i recerca biomèdica de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona.

Font: Ajuntament de Girona

El proper 13 d’abril el Mas Marroc servirà El Sopar del Miralls, un esdeveniment social que vol recollir fons per l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). Mig centenar de persones destacades en el camp de la cultura, la ciència, el periodisme, l’esport, l’empresa i la política de Catalunya col·laboraran amb l’esdeveniment fent possible que altres persones que les admiren i s’hi emmirallen puguin compartir amb elles aquest sopar benèfic.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, serà una de les amfitriones del sopar, juntament amb una desena de doctors i doctores d’IDIBGI i noms propis destacats del món de la cultura com Vicenç Villatoro, Asha Miró i Isona Passola; de la política, com Carme Forcadell, Joana Ortega i Joaquim Nadal; dels mitjans de comunicació, com Magda Carles, Jaume Roures i Lluís Jutglar (Peyu); de la música i els espectacles, com Gerard Quintana o Pep Cruz, i de la salut, com la Dra. Anna Veiga, el Dr. Bonaventura Clotet o la Dra. Marina Geli, entre moltes altres figures destacades.

La regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha destacat que “aquest és un esdeveniment solidari de gran nivell, ja que l’objectiu final és el de recollir fons perquè l’IDIBGI pugui avançar en la recerca i que per tant els resultats repercutiran en la nostra salut”. En l’acte de presentació d’avui també hi han participat la gerent de l’IBDIGI, Anna Ribas, i l’organitzador de l’esdeveniment i responsable de Desig Esdeveniments, Josep Maria Planellas.

El sopar el cuinarà i servirà El Celler de Can Roca i té previst reunir més de mig miler de persones. Els organitzadors ja han activat la reserva de taules del web www.elsopardelsmiralls.cat . La idea principal és que un col·lectiu i/o empresa adquireixi una taula sencera de 8 comensals (a un preu 960 €) o 10 comensals (a un preu de 1.200 €) més l’amfitrió. En el cas que es vulgui participar a títol individual (per 120 €) o no completant la taula, s’haurà de fer la petició plantejant 5 opcions d’amfitrió o amfitriona. Les persones que no vulguin o no puguin assistir al sopar però que es vulguin sumar a la iniciativa tenen l’opció de participar amb el plat “0”, amb una aportació de 60 €.

L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i amb la col·laboració, entre altres, d’El Celler de Can Roca, Bellsolà, Òpera Lloguers, Aigua Sant Aniol, Cafès Cornellà i Palahí Serveis Integrals.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)