Notícies i comunicats

27/03/2018

Nova trobada del Club Emprèn, un espai per a persones emprenedores

Una iniciativa dels ajuntaments de Girona, Celrà, Salt i Vilablareix en el marc del Projecte Empren Girona - Gironès.

El dia 20 de març va tenir lloc la primera trobada del Club Emprèn d’aquest any 2018. En aquesta ocasió la trobada va ser a la seu del Girona Emprèn i hi van participar 16 persones emprenedores. El Club Emprèn és un espai per facilitar el treball en xarxa de persones amb inquietuds emprenedores i intercanviar coneixements i experiències.

La sessió va comptar amb la intervenció de Judit Padrès, coach personal, que va fer una xerrada sobre com planificar i assolir objectius. Amb la complicitat de la coach, les persones assistents van poder reflexionar sobre la importància i les dificultats, de definir, planificar i assolir objectius personals i professionals.

Es va insistir en la importància de concretar la visió, missió i valors dels projectes emprenedors per tal d’orientar la definició dels nostres objectius, que sempre haurien de ser SMART ( específics, mesurables, assolibles, rellevants i limitats en el temps).
Els objectius s’han de definir en positiu i present, han de dependre en gran mesura de nosaltres i han de ser ecològics (equilibri entre els que ens costen i el que n’ obtenim).
Per acostar-nos progressivament als nostres objectius, convé que els dividim en accions concretes a realitzar i que visualitzem el resultat que volem obtenir.

Les properes trobades del Club Emprèn es realitzaran a Celrà, Salt i Vilablareix. Qualsevol persona amb inquietuds emprenedores pot participar al club.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)