Notícies i comunicats

28/03/2018

L'Economia Col•laborativa a Emprèn a la Brava

Dijous 22 de març va tenir lloc una nova trobada "Emprèn a la Brava", activitat organitzada per la Càtedra d'Emprenedors de la UDG, amb qui Girona Emprèn hi col·labora com a membre del consell assessor.

En aquesta ocasió els emprenedors convidats van ser Jordi LLonch de @SharingAcademy i Víctor Domínguez de @DePisoenPiso.

Sharing Academy (https://sharingacademy.com/es/) és una plataforma digital que permet trobar docents particulars, amb criteris de cerca vinculats a l’assignatura, el grau i la universitat, oferint màxima flexibilitat (classes presencials o a distància) i credencials comprovades.

Depisoenpiso (https://www.depisoenpiso.com/) és una plataforma digital que posa en contacte persones que busquen i ofereixen allotjament en pisos compartits. Amb origen a la ciutat de Girona, actualment són presents a Barcelona, Vic, Tarragona, Lleida, Madrid i Zaragoza i preveuen continuar creixent.

Els emprenedors convidats van compartir amb les persones assistents alguns dels aspectes claus dels projectes que impulsen: cobrir una necessitat real i arribar a una important massa crítica d’usuaris, connectar persones a través d’una plataforma digital, i una inversió econòmica important o menor en funció de cada projecte, entre d’altres.

Ambdós emprenedors van coincidir en que el seu projecte evoluciona constantment buscant nous models de negoci que permetin augmentar i millorar els serveis que ofereixen.

Víctor Domínguez va utilitzar els recursos gratuïts d’assessorament i constitució de la SL del servei municipal Girona Emprèn. Domínguez recomana a les persones emprenedores recórrer a entitats de suport a l’emprenedoria com el Girona Emprèn

 

 


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)