Notícies i comunicats

28/03/2018

L'Ajuntament de Girona i PIMEC acorden posar en valor de forma conjunta les empreses i les persones emprenedores

L'objectiu del conveni de col·laboració que han signat el consistori i la patronal és potenciar l'activitat econòmica i la generació d'oportunitats.

L’Ajuntament de Girona i PIMEC Girona han acordat posar en valor de forma conjunta les empreses i les persones emprenedores. Per tal de formalitzar aquest treball coordinat, la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme del consistori, Glòria Plana Yanes, i el president de PIMEC Girona, Pere Cornellà, han signat aquest matí un conveni de col·laboració.

 

L’objectiu principal d’acord és coordinar les dues organitzacions per tal de poder desenvolupar conjuntament activitats i programes per tal d’aportar valor a les empreses de Girona, alhora que es potenciï l’activitat econòmica i la generació d’oportunitat per a les persones i les empreses de la ciutat.

 

Aquesta col·laboració es materialitzarà en actuacions centrades en promoure i difondre els programes i les activitats a les empreses de Girona, buscar sinergies per construir projectes col·laboratius i ajudar a implementar-los a través dels mitjans que tinguin a disposició, aportar informació que permeti aprofundir i ampliar les línies de col·laboració per a la promoció empresarial conjunta de la ciutat de Girona i, en general, totes aquelles activitats centrades en assolir els objectius fixats en matèria d'empresa.

 

La regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, ha assenyalat que “amb aquest acord es vol oferir més recursos a les empreses de Girona i ser més productius en els nostres àmbits de treball que són l’estratègia de desenvolupament del territori, la generació d'ocupació de qualitat, la dinamització empresarial, l’emprenedoria, la formació i la promoció del territori”.

 

El president de PIMEC Girona, Pere Cornellà, ha apuntat que “el conveni té com a objectiu el creixement del teixit empresarial del territori” i ha exposat que aquesta col·laboració permetrà que les empreses “tinguin major capacitat per créixer”.

 

L’Ajuntament de Girona, des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, desenvolupa projectes de dinamització empresarial, potenciant els recursos del municipi, promocionant el seu teixit empresarial i donant suport a persones que emprenen nous projectes, amb l’objectiu de posicionar la ciutat com una destinació de negocis i noves oportunitats per emprenedors.

 

PIMEC, per la seva banda, és la patronal que representa les micro, les petites i les mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya i ofereix un conjunt d’activitats i programes per tal d’aportar valor a les empreses.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)