Notícies i comunicats

29/03/2018

La façana de l'Ajuntament de Girona s'il·luminarà de color blau dilluns vinent amb motiu del Dia Mundial de l'Autisme

Aquesta acció mostra el suport municipal a la campanya "Light up blue" i la solidaritat amb les persones afectades pel trastorn de l'espectre autista i les seves famílies.

L’Ajuntament de Girona se sumarà de nou a la commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme i il·luminarà de color blau la façana de l’edifici consistorial dilluns vinent, dia 2 d’abril. D’aquesta manera, el consistori donarà suport a la campanya de sensibilització “Light up blue”, impulsada fa anys per l’organització Autism Speaks, una de les entitats referents en l’àmbit mundial sobre el trastorn de l’espectre autista.

 

L’objectiu d’aquesta acció, que es porta a terme internacionalment, és mostrar el suport i la solidaritat al col·lectiu de persones amb trastorn autista i a les seves famílies. L’any passat es van il·luminar edificis com la seu de la Generalitat de Catalunya o l’Arc de Triomf, a Barcelona, i centenars de lloc més arreu de l’Estat epsanyol. Enguany el repte de la campanya és arribar a les 300 adhesions.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)