Notícies i comunicats

11/04/2018

Demà comença la segona fase de les assemblees dels pressupostos participats dels barris

En aquestes reunions es decidiran els projectes de cada sector que se sotmetran a la consulta ciutadana del mes de juny.

Demà comença la segona fase de les assemblees dels pressupostos participats dels barris. En aquestes reunions, que tindran lloc entre el 12 i el 27 d’abril, es farà un retorn de les propostes presentades en les primeres assemblees i es decidiran quins són els projectes de cada barri que se sotmetran a la consulta ciutadana del mes de juny.

En la primera fase de les assemblees dels pressupostos participats, que es va portar a terme entre el 19 de febrer i el 2 de març, es van presentar un total de 104 propostes. Després de la valoració de la viabilitat tècnica i econòmica de cada projecte feta pels serveis tècnics municipals i elevada a la Comissió de Valoració Tècnica i Econòmica, ara és el moment de traslladar els resultats obtinguts als veïns i les veïnes en les assemblees de retorn.

Les propostes que es decideixin en aquestes assemblees se sotmetran a consulta de l’11 al 24 de juny, quan la ciutadania votarà els projectes que s’hauran d’executar en cada un dels barris. Tots els ciutadans i les ciutadanes de Girona amb dret a vot rebran uns dies abans de la consulta electrònica un sobre personalitzat amb les credencials que els permetran votar des de qualsevol mitjà tecnològic.

Els barris de Torre Gironella, Pedret i Pujada de la Torrassa estrenaran demà les reunions d’aquesta fase de retorn dels projectes dels pressupostos participats. La setmana que ve serà el torn de Figuerola-Bonastruc, Vall de Sant Daniel, Devesa-Güell, Montjuïc, Fontajau, Domeny, Sant Ponç, Pedreres-Fora Muralla i Carme-Vista Alegre. Del 24 al 27 d’abril es faran les assemblees a Grup Sant Daniel, Torre de Taialà, Mas Ramada, Font de la Pólvora, Mas Catofa, Vila-roja, Germans Sàbat, Sant Pau, Santa Eugènia-Can Gibert, Sant Narcís, Eixample, Pont Major, Montilivi, Campdorà, Palau-sacosta, Mercadal i Barri Vell.

Podeu consultar el calendari de les reunions de les assemblees i més informació sobre els pressupostos participats al web www.girona.cat/consultabarris 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)