Notícies i comunicats

04/10/2018

Els joves del programa "Noves Oportunitats" visiten el Servei Municipal d'Ocupació

"Noves Oportunitats" s'adreça a joves d'entre 16 i 24 anys inscrits/es a la Garantia Juvenil i donats d'alta al Servei d'Ocupació de Catalunya.

Un total de 15 alumnes que formen part del programa “Noves Oportunitats”, gestionat per la Fundació Oscobe, han visitat recentment el Servei Municipal d’Ocupació. Durant la visita van poder conèixer les instal·lacions del servei així com els programes i les accions dirigides a joves.

“Noves Oportunitats” s’adreça a joves d’entre 16 i 24 anys inscrits/es a la Garantia Juvenil i donats d’alta al Servei d’Ocupació de Catalunya, que no han finalitzat amb èxit els estudis obligatoris o post-obligatoris i que actualment no tenen feina.

És un recurs per fer front a l’abandonament escolar a través d’actuacions integrades d’orientació, formació, acompanyament i inserció laboral amb l’objectiu de l’obtenció d’un certificat de professionalitat, el retorn al sistema educatiu reglat o la inserció laboral.

Es tracta d’un programa impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc de la Garantia Juvenil. El Govern ha destinat 2,6M€ al projecte d’aquest espai per al període 2018-2020.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)