Notícies i comunicats

04/10/2018

L'alumnat del Programa de Formació i Inserció PTT inaugura el nou curs 2018-2019

Un total de 31 alumnes s'han matriculat al Programa de Formació i Inserció (PFI) Pla de Transició al Treball (PTT) per al curs 2018-2019.

El 14 de setembre va tenir lloc l’inici del nou curs escolar del PTT que és un programa organitzat en col·laboració entre l’Ajuntament de Girona i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que va destinat a joves entre 16 i 21 anys que han acabat l’educació secundària obligatòria sense obtenir la titulació.

Els PFI-PTT ofereixen la possibilitat de millorar la qualificació i les oportunitats d’incorporació al món laboral i, alhora, una via que faciliti l’accés tant als Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM), com a altres ofertes formatives com l’escola d’adults.

Té una durada d’un curs escolar realitzant els mòduls de Formació General i els de Formació Professionals (1000 hores). El PTT de Girona ofereix formació en dos perfils professionals:

- Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.
- Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració.

La benvinguda al curs, es va realitzar a les instal·lacions del servei on els/les joves faran una part de la formació. En aquesta activitat es va aprofitar per conèixer les instal•lacions així com els programes i les accions dirigides a joves.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)