Notícies i comunicats

10/10/2018

Joves del programa "Fem Ocupació per a Joves", s'incorporen a l'empresa Carnes Olesa, SA

Una vegada finalitzada la formació, els 3 joves seran contractats per l'empresa a jornada complerta, amb una durada de 6 mesos i perspectives de continuïtat.

L’empresa Carnes Olesa, SL i l’Ajuntament de Girona, han signat un conveni de col•laboració dins del Programa Fem Ocupació per Joves, exp. SOC016/17/00025, per a la incorporació a la seva nova planta de Riudellots de la Selva de 3 joves del programa.
“Fem Ocupació per Joves” és un programa. innovador que té com a finalitat la realització de projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones joves de 18 a 29 anys, en situació d'atur, amb manca de qualificació especialitzada, i prioritàriament amb experiència professional.
Un total de 3 joves participants en el programa, van iniciar el passat 17 de setembre de 2018 una formació d’operari d’indústria càrnia de 138 hores, amb els següents mòduls: prevenció de riscos laborals, especejament, sala d’embotits, bullidora i fregidora, envasats i preparació de comandes.
El 19 d’octubre de 2018, una vegada finalitzada la formació, els 3 joves seran contractats per l’empresa a jornada complerta, amb una durada de 6 mesos i perspectives de continuïtat, doncs l’empresa aposta clarament per oferir un itinerari individualitzat als nous treballadors que contempla formació en el sector dins la mateixa empresa i posterior contractació.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)