Notícies i comunicats

31/10/2018

Girona tornarà a acollir el Catalunya Stars de patinatge artístic aquest dissabte

La competició, que començarà a les 18 h, es farà al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i serà retransmès en directe per la Xarxa Audiovisual Local.

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà aquest dissabte, dia 3 de novembre, a partir de les sis de la tarda la segona edició del Catalunya Stars de patinatge artístic, que serà retransmès en directe per la Xarxa Audiovisual Local. El regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Josep Pujols; el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana; el conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local, Francesc Pena, i el president del Comitè Català de Patinatge Artístic, Eduard Casals, han presentat la competició aquest matí.

Catalunya Stars és un espectacle amb els millors patinadors individuals i de xou catalans, tant en categoria masculina com femenina, que té com a objectiu escollir el millor dels tres equips competidors: el Groc, el Vermell i el Blau. Un jurat professional format per tres jutges internacionals més un jurat popular (públic en directe i des de casa) puntuarà les actuacions de cada component dels equips, que en funció de la classificació final rebran premis en metàl•lic que es repartiran tots els seus components.

Per comptabilitzar el vot popular s’utilitzarà el compte oficial del Comitè Català de Patinatge Artístic @PatiArtisticCat de la xarxa social Twitter. Quan un/a participant del II Catalunya Stars finalitzi el seu programa, des del compte oficial @PatArtisticCat es publicarà un tweet que identificarà el/la participant en qüestió i el seu equip. A partir d’aquest moment el públic podrà començar a fer retweets. Cada retweet obtingut comptarà com un punt per l’equip del participant.

El regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament, Josep Pujols, ha volgut manifestar que “amb aquest esdeveniment, Girona es converteix en la capital del món del patinatge artístic, on participaran integrants de tots els podis de totes les especialitats dels campionats de Catalunya d’aquesta disciplina”. El regidor també que ha animat tots els gironins i gironines, i les persones que visiten les Fires, a gaudir d’aquest espectacle.

L’equip Groc estarà format per Llorenç Álvarez, Carla Escrich, Marina Gibaja, Àngela Martín-Mora, Eloi Canals, Pau Garcia i Carla Méndez, més el grup de xou gran del Reus Deportiu, el petit del CP Aldea, el juvenil del CP Bescanó i el quartet del ASSPA Lliçà de Vall. L’equip Vermell el formaran Pere Marsinyach, Noemí Isla, Meritxell Bachero, Arnau Albiol, Sara Castillo, Àlex Medina, la parella formada per Mireia Martínez i Aleix Bou, el grup de xou gran del CPA Olot, el petit del CP Matadepera, el juvenil del Reus Deportiu i el quartet del CP Guixolenc. Per últim, l’equip Blau el formaran Mònica Gimeno, Sergio Canales, Evelin Hernández, Àlex Ilici, Grace Tara Lloret, Laura Quintero, la parella formada per Elisenda Prat i Artur Balaguer, el grup de xou gran del CPA Girona, el petit del PA Maçanet, el juvenil del CP Celrà i el quartet del Foment Cardoní.

Les entrades per poder gaudir de l’esdeveniment ja estan a la venda des de fecapa.koobin.com i ja se n’han venut més 3.000.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)