Notícies i comunicats

08/04/2019

Consulta del col·legi electoral per Internet amb motiu de les Eleccions Municipals i al Parlament Europeu del 26 de maig de 2019

Del 8 al 15 d'abril hi ha l'exposició pública del cens electoral provisional.

Del 8 al 15 d'abril hi ha l'exposició pública del cens electoral provisional.

Es pot consultar a:

OFICINA D'INFORMACIÓ I ATENCIÓ CIUTADANA
Plaça del Vi, 1 - 17004 Girona
972 419 010
El 30 de gener de 2019 va ser la data de tancament del cens electoral.
La sol·licitud de vot per correu es pot fer del 2 d’abril al 16 de maig de 2019.
 

CONSULTA DEL COL·LEGI ELECTORAL PER INTERNET
També podeu consultar el col·legi electoral a través del web www.girona.cat/cens. Només cal posar la vostra adreça al cerdador i us retornarà el col·legi electoral de la ciutat de Girona que us pertoca.
 

CONSULTA DEL CENS ELECTORAL PER INTERNET
Si el que es vol és consultar el cens electoral i verificar el col·legi electoral que us pertoca segons les dades del padró ho podeu fer a través de la carpeta ciutadana que trobareu a la seu electrònica.

Per tal d'accedir a la informació d'aquesta pàgina, cal que us identifiqueu abans en el sistema amb un certificat electrònic (idCAT, e-DNI...).

El resultat que es mostri serà correcte sempre que hàgiu estat empadronat/da a l'adreça fins al 30 de gener de 2019, que és la data de tancament del cens electoral. 
 

CALENDARI ELECTORAL

► Tancament dels cens electoral: 30 de gener de 2019.
► Exposició pública del cens electoral provisional: del 8 al 15 d'abril de 2019.
► Sol·licitud de vot per correspondència: del 2 d’abril al 16 de maig de 2019.


PROPAGANDA ELECTORAL
Els electors que ho desitgin poden demanar no rebre propaganda electoral. Les persones poden demanar la seva inclusió/exclusió en les còpies del Cens electoral que s’entreguen als representants de les candidatures per a realitzar enviaments postals de propaganda electoral. Si disposeu de certificat electrònic, es por realitzar telemàticament a través de la seu electrònica de l’INE. També ho podeu sol·licitar adreçant-vos a les Oficines d’Informació i Atenció Ciutadana.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)