Notícies i comunicats

17/09/2014

Mostrar't, la mostra d'art jove de L'Estació Espai Jove, arriba a la 19a edició

L'actuació de Paula Grande, demà les 20 h, donarà el tret de sortida d'un nou cicle d'exposicions

L’Estació Espai Jove de Girona organitza demà una gran festa per inaugurar la dinovena edició del Mostrar't, un esdeveniment que serveix de plataforma per a tots aquells joves artistes de l'escena emergent gironina i pel qual ja han passat més d’una setantena de propostes. La inauguració, que tindrà lloc a partir de les 8 del vespre a l’Estació, comptarà amb l’actuació de Paula Grande i les presentacions dels artistes que exposaran en aquesta edició de la mostra.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra, ha remarcat que es tracta d’un “esdeveniment consolidat i esperat, que serveix d’aparador de promoció per als joves artistes i creadors de la ciutat”. Els artistes que exposaran en aquesta dinovena edició de Mostrar’t són els següents: el pintor Ikram El Hyani, amb la mostra “Idees i colors”, del 19 de setembre al 17 d’octubre; la il·lustradora Nirvana Jiménez, amb la mostra “Instints”, del 20 d’octubre al 19 de novembre, i l’escultura Nahuel Forchini, amb la mostra “Retrats imaginaris”, del 20 de novembre al 19 de desembre.

Breu descripció sobre Paula Grande

Paula Grande va néixer per buidar-se amb la música i omplir-nos a nosaltres. Autodidacta, valenta i mestissa, ens regala un estil musical que emana aquestes qualitats. Perquè la música quan es viu de veritat no té fronteres, no entén d’estils, cura ferides i ens ajuda a volar. Aixequem el vol?

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)