Notícies i comunicats

18/09/2014

Resultat del sorteig de les preinscripcions a les activitats físicoesportives i aquàtiques d'hivern. Curs 2014-2015

A partir de dijous 18 de setembre ja es poden consultar els resultats a través del web. També s'obre la possibilitat d'inscriure's a les activitats on encara quedin places lliures.

Ja pots consultar el resultat del sorteig de les activitats al següent enllaç:

ACTIVITATS AMB PLACES LLIURES

En cas que no hagis obtingut plaça, posa't en contacte amb nosaltres (horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 14h) per consultar si queden places lliures en alguna altre activitat de característiques similars que et pugui interessar.

- Complex Esportiu de Palau - Tel. 972 222 155.
- Piscina Municipal Santa Eugènia Can Gibert del Pla - Tel. 972 237 306.
- Pavelló Municipal Girona - Fontajau - Tel. 972 226 136.


RENÚNCIA DE LA PLAÇA ADJUDICADA

En el cas que hàgiu obtingut una plaça i vulgueu renunciar-hi, caldrà que ho notifiqueu per escrit al Servei Municipal d'Esports (mitjançant el formulari de baixa) amb un mínim de dos dies d'antelació a l'inici de l'activitat. Si no, es donarà per confirmada la preinscripció, i es generarà automàticament el procés de pagament.

Això permetrà que una persona en reserva pugui ocupar la plaça.

Un cop iniciada l'activitat no es retornarà l'import de la inscripció. Tampoc s'anul.larà el deute que generi la inscripció quan la baixa de l'activitat no es comuniqui amb un mínim de 2 dies abans que comenci. L'impagament donarà lloc a l'obertura del corresponent procediment recaptatori executiu.

Si es retorna el rebut domiciliat per al cobrament del preu públic establert i no s'ha comunicat la baixa, s'ha fet l'activitat i/o es continua fent, s'haurà de fer efectiu el pagament del rebut més les despeses ocasionades per la devolució. L'impagament donarà lloc a l'obertura del corresponent procediment recaptatori executiu.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)