Notícies i comunicats

29/09/2014

Arrenca la segona edició de la Fira Modist

Durant tota la jornada, una quinzena de dissenyadors tèxtils gironins van mostrar les seves creacions a la plaça dels Jurats

Font: Ajuntament de Girona

La segona edició de la Fira Modist, la mostra de dissenyadors tèxtils gironins, va arrencar dissabte al matí amb força. Tallers infantils i esmorzars creatius van servir per donar el tret de sortida a una jornada que servirà d’aparador pels creadors i les creadores de casa nostra. La plaça dels Jurats, escenari de la fira aquest any, va acollir durant tot el dia activitats diverses, com desfilades i concerts. A les 18 h  una desfilada de moda infantil i una desfilada de galgos; a les 18.45 h, un espectacle infantil, a càrrec de 7’d’làtex Teatre; a les 20 h, una desfilada de moda per a adults, i a les 21 h, una actuació musical de Yes the Music i EUMES.

“Vull convidar a tots els gironins i gironines a acostar-se fins a la plaça del Jurats per tal que tinguin l’oportunitat de veure la qualitat de les creacions dels nostres dissenyadors tèxtils i perquè puguin gaudir també de la quantitat d’activitat que s’han organitzat avui en aquest espai”, va subratllar la tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa, Marta Madrenas.

La Fira està impulsada per l’Associació de Disseny i Nova Creació Tèxtil (ADN Tèxtil) i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)