Notícies i comunicats

21/11/2017

Lluís Duch ofereix una conferència oberta al públic a La Mercè

L'eminent antropòleg és el protagonista del seminari organitzat per la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani de la Universitat de Girona.

Dimecres 22 de novembre, a les 19 h, l’antropòleg i teòleg de l’Abadia de Montserrat, Lluís Duch, oferirà la conferència “La banalització de la paraula” al Centre Cultural La Mercè. Duch hi arribarà després de protagonitzar el seminari organitzat per la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani de la Universitat de Girona.

Duch farà un recorregut antropològic per idees com la complexa relació que hi ha entre l’ésser humà, la societat i la paraula en els nostres dies. Lluís Duch és doctor en antropologia i teologia per la universitat de Tübingen i professor emèrit de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), de l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona i de l’Abadia de Montserrat. És monjo de Montserrat des de 1961.

Està considerat un expert de primera línia europea en història de la cultura occidental, en especial de l’antropologia, i és per això que la seva participació a la programació d’aquesta tardor de l’EMHU és un fet extraordinari.

Podeu trobar més informació al web www.girona.cat/ccm. La inscripció és gratuïta si bé les places són limitades. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)