Notícies i comunicats

03/06/2019

Girona acollirà una campanya especial de donació de sang el dissabte 8 de juny

La comunitat d'esglésies evangèliques de la demarcació organitza la jornada, que s'ha marcat com a repte aconseguir 1.000 donacions.

Girona acollirà una campanya especial de donació de sang aquest dissabte, dia 8 de juny, a les naus de les esglésies del carrer de Can Torruella. La jornada està organitzada per la comunitat d’esglésies evangèliques de la demarcació de Girona i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i de Banc de Sang i Teixits de Girona. La campanya té com a repte aconseguir 1.000 donacions en un sol dia.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest matí en la presentació de la jornada, en el marc de la qual ha agraït la tasca del Banc de Sang i la implicació de la comunitat d’esglésies evangèliques, alhora que ha animat la ciutadania a donar sang, “que és un acte de generositat enorme cap a la resta de la comunitat”. També han assistit a la presentació el director adjunt del Banc de Sang i Teixits de Girona, el doctor Jordi Vila, i el delegat del Consell Evangèlic de Catalunya a Girona, Jaume Torrado.

La jornada es farà el 8 de juny, de les 9 a les 21 h, i està previst que hi participin persones d’arreu de les comarques gironines. Durant tot el dia hi haurà activitats, jocs, actuacions i una mostra gastronòmica de diferents nacionalitats per dinamitzar la campanya.

Es pot consultar més informació al web www.salvem1000vides.com. L’etiqueta de la campanya a les xarxes socials és #salvem1000vides.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)