Notícies i comunicats

08/01/2019

Onze centres educatius de Girona participen al concurs "Fem un pessebre per Nadal" del curs 2018-2019

El veredicte del jurat es va fer públic el 7 de gener a les 19.30 h al CaixaFòrum de Girona, en el marc de l'acte de lliurament de premis que fa anualment l'Associació de Pessebristes de Girona.

L’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de l’Associació de Pessebristes de Girona, convoca cada curs escolar el concurs: “Fem un pessebre per Nadal”. Enguany s’ha celebrat la sisena edicició d’aquest concurs adreçat als centres educatius de la ciutat de Girona, amb la voluntat de fer conèixer i fomentar la tradició de fer pessebres entre els infants i joves de la ciutat així com a tota la comunitat educativa.

El veredicte del jurat es va fer públic el 7 de gener a les 19.30 h al CaixaFòrum de Girona, en el marc de l'acte de lliurament de premis del 31è Concurs de Pessebres Arcàngel de la Catedral que fa anualment l'Associació de Pessebristes de Girona.

El jurat format per membres de l’associació de pessebristes de Girona i representants de l’Ajuntament de Girona a partir de les seves deliberacions va decidir atorgar els premis a:

En la Categoria A , centres d’educació primària:
- 1r premi de la categoria A sigui per l’escola Verd.
- 2n premi de la categoria A a l’escola FEDAC Pont Major.
- Accèssit per a l’escola Domeny.

En la Categoria B, centres d’educació secundària:
- El 1r premi de la categoría B s’atorga a Escola d’Educació Especial Font de l’Abella
- El segon premi queda desert.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)