Notícies i comunicats

06/11/2017

L'Ajuntament de Girona engega una nova campanya per evitar que els ciclistes circulin per les voreres

A partir del 13 de novembre, la Policia Municipal incrementarà els controls per sancionar els infractors.

L’Ajuntament de Girona engega una nova campanya informativa per evitar que els ciclistes circulin per les voreres. A partir de dilluns vinent, dia 13 de novembre, la Policia Municipal augmentarà els controls a la ciutat per sancionar les infraccions de l’Ordenança municipal de circulació en general i incidirà especialment en la circulació de les bicicletes per damunt de la vorera. 

Tal com indica l’article 47 de l’Ordenança municipal de circulació de Girona “els cicles i bicicletes no podran circular per les voreres, andanes i passeigs, llevat que hi hagi un carril especialment reservat a aquesta finalitat”. L’incompliment d’aquesta prohibició se sancionarà amb 60 euros. 

“Les voreres són per als vianants i això ho ha de respectar tothom en favor de la convivència ciutadana. Aquest govern ha fet molts quilòmetres de xarxa pedalable aquests darrers anys i hem de ser ferms a l’hora de garantir que la gent que va a peu ho pugui fer de manera segura i tranquil·la”, ha subratllat el vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso.


Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)