Notícies i comunicats

26/06/2019

L'Ajuntament de Girona organitza més de 330 activitats aquest estiu als barris de la ciutat

De juny a setembre es faran cursos i tallers per a tots els públics, casals infantils i juvenils i propostes diverses com espectacles, conferències, jornades o exposicions.

L’Ajuntament de Girona, a través de la Xarxa de Centres Cívics, ha organitzat més de 330 activitats aquest estiu repartides per a tots els barris de la ciutat. Aquest mes de juny ja han començat algunes de les propostes d’una programació que s’allargarà fins al mes de setembre. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes al següent enllaç: www.girona.cat/ccivics

Entre les activitats destacades hi ha cursos i tallers per a tots els públics. Per una banda, hi ha propostes adreçades a nadons, infants, joves i famílies, entre les quals hi ha tallers de compàs, ioga en família o suport i assessorament als treballs de recerca. Per altra banda, hi ha els cursos per a persones adultes, que van des de zumba o un curs intensiu de lindy hop fins a meditació, pilates o txikung, passant per cursos d’il•lustració, de cuina o d’escriptura i per campionats d’escacs.

Més enllà dels cursos i tallers, els centres cívics de la ciutat han programat desenes d’espectacles musicals i de dansa, conferències, jornades, exposicions, tornejos esportius, jocs i animacions infantils, contacontes, ludoplaces i biblioplaces, entre altres. Els casals infantils i juvenils i les festes majors dels barris completen la programació d’estiu, que es pot consultar sencera al següent document.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)