Notícies i comunicats

29/05/2019

La cronoescalada als Àngels, la cursa nocturna pel Barri Vell i la prova cicloturista Gran Fondo tornaran a ser les atraccions principals del Girona Cycling Festival

La sisena edició de l'esdeveniment ciclista internacional tindrà lloc enguany de l'11 al 16 de juny.

El regidor d’Educació i Esports, Josep Pujols, i la responsable de l’empresa Bike Breaks, Saskia Welch-van-Vuuren, han presentat aquest matí la programació i les activitats principals de la sisena edició del Girona Cycling Festival, que tindrà lloc de l’11 al 16 de juny.

Un any més, les proves més destacades d’aquest esdeveniment ciclista internacional seran la cronoescalada als Àngels, que es farà el dimarts 11 de juny; la cursa nocturna pel Barri Vell, que tindrà lloc el dijous 13 de juny i seguirà el mateix recorregut que l’any passat, i la cicloturista Gran Fondo, que es durà a terme el dissabte 15 de juny i durant la qual es recorreran 125 km en una ruta circular que surt de Girona i passa per diferents indrets del Pla de l’Estany, la Garrotxa i el Gironès. Des del 2016, a més, la prova inclou un repte a banda que és el Rocacorba Challenge.

“El Girona Cycling Festival coincideix perfectament amb la nostra aposta per la destinació de turisme esportiu i és un dels esdeveniments que en formen part i, per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Girona hi continuem donant suport”, ha remarcat el regidor Josep Pujols.

Tal com ha fet en les passades edicions, l’organització del Girona Cycling Festival muntarà un village a la zona de les Sarraïnes on s’han programat diferents activitats.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)