Notícies i comunicats

06/06/2019

Més de 1.500 nens i nenes participaran dissabte en la 34a Jornada de Recreació i Esport

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau i el parc de les Ribes del Ter acolliran durant tot el matí trobades i exhibicions de diferents esports.

Més de 1.500 nens i nenes participaran aquest dissabte, dia 8 de juny, en la 34a edició de la Jornada de Recreació i Esport de Girona, organitzada per l’Ajuntament de Girona i que compta amb la col•laboració d’una cinquantena d’entitats. L’activitat, que serà gratuïta i oberta a tothom, es portarà a terme de les 9 a les 14 h al Pavelló Municipal Girona – Fontajau i al parc de les Ribes del Ter.

Durant tot el matí es faran trobades esportives de futbol-5, futbol-7, volei, colpbol i bàsquet, a més d’exhibicions de funky, hip-hop, patinatge, zumba, gimnàstica rítmica, capoeira i karate. El Consell Esportiu del Gironès i Federació Catalana de Bàsquet han coordinat, respectivament, les trobades de futbol-7 i de bàsquet. Els partits de futbol-7 es jugaran al Camp Municipal de Futbol de Fontajau.

També es mostraran més d’una trentena activitats recreatives dinamitzades per les entitats de la ciutat, com ara escacs, orientació, aikido, circuit de BTT, bàsquet adaptat, judo, rugbi tennis, tir amb arc, atletisme, tennis de taula o karts. A més, hi haurà una zona d’educació vial i un espai d’inflables. Cal destacar que en l’edició d’aquest any s’hi afegeix la participació de l’Associació de Bombers de Girona.

La principal novetat de la 34a edició de la Jornada de Recreació i Esport és que es portarà a terme per primer cop una fira d’entitats de l’àmbit esportiu. La finalitat d’aquesta iniciativa és que tots els clubs i entitats de Girona puguin tenir visibilitat i fer difusió de les activitats que porten a terme, tant la seva activitat ordinària (formacions, tornejos, etc.) com els casals i campus que organitzen durant els mesos d’estiu.

La jornada té com a objectiu principal la transmissió dels valors de l’esport i de les activitats d’oci entre els més joves. Aquest esdeveniment s’ha consolidat com una gran festa de final de curs de l’esport a la ciutat. Enguany coincideix en data i espai amb la primera edició de l’Aplec dels 4 Rius, una proposta de divulgació ambiental a Girona.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)