Notícies i comunicats

14/06/2019

S'obren les piscines municipals d'estiu de la Devesa

Les instal·lacions estaran disponibles des d'avui fins a l'11 de setembre.

Les piscines municipals d’estiu de la zona esportiva de la Devesa han obert les portes aquest matí i estaran disponibles fins a l’11 de setembre. Els horaris d’obertura del 14 de juny al 31 d’agost seran de dilluns a diumenge, 10 a 20 h, i de l’1 a l’11 de setembre, de dilluns a diumenge, de 10 a 18 h.

Les instal·lacions de la Devesa compten amb una piscina principal, de 33x25 metres i una fondària d’entre 115 i 145 centímetres, i una piscina de xipolleig, de 12x8 metres i una fondària de 52 centímetres. A més, hi ha una zona de vòlei sorra, tres pistes de tennis i dues pistes de pàdel.

Durant l’estiu es podran seguir utilitzant les piscines municipals del Complex Esportiu de Palau (excepte durant el mes d’agost, que estarà tancada per tasques de manteniment) i de la Piscina Municipal de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla (excepte de l’1 al 15 de setembre, que tancarà per fer-hi treballs de manteniment). El solàrium de la piscina de Santa Eugènia estarà obert de l’1 de juny al 30 de setembre.

Podeu consultar més informació sobre les piscines i altres equipaments esportius municipals al web www.girona.cat/esports  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)