Notícies i comunicats

07/12/2017

La Policia Municial deté una persona per un delicte contra la salut pública

L'actuació es va produir gràcies a la intervenció de una de les gosses de la unitat canina, que va detectar les substàncies estupefaents.

Font: Policia Municipal de Girona

La Policia Municipal de Girona va detenir dilluns, dia 4 de desembre, Samir A., de 28 anys, de nacionalitat francesa, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Al voltant de les dues de la tarda, mentre la Unitat Canina de la Policia Municipal de Girona feia una patrulla de seguretat ciutadana, una de les gosses va assenyalar dos nois que duien una maleta d’equipatge cadascú. La gossa va anar directament a la maleta que duia el detingut fent el senyal que havia detectat algun tipus de substància estupefaent.

Immediatament, el guia caní es va identificar com a policia i va demanar la documentació al jove portador de la maleta, moment en què l’altre home que l’acompanyava va aprofitar per fugir. Seguidament l’agent va alertar de la fugida a la central de la Policia Municipal i a totes les unitats operatives.

Després d’això es va constatar que a la maleta del jove identificat hi havia 2.650 grams de marihuana. La substància estava repartida en vuit bosses grans. Així mateix el detingut portava un total de 150 euros en bitllets fraccionats de 10 euros i 5 euros.

La Policia Municipal continua fent gestions per identificar i localitzar l’acompanyant de Samir A. El detingut no tenia antecedents policials. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)