Notícies i comunicats

13/12/2017

S'obre la convocatòria per l'INTRO 2018

El Concurs de Música Emergent de Girona obre el termini de presentació de propostes del 15 de desembre al 31 de gener.
La final de 2017, suspesa el 2 de novembre passat, se celebrarà el 26 de gener al Yeah! de Girona.

El Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2018 obrirà la convocatòria demà 15 de desembre i fins al proper 31 de gener. Igual que l’any passat, un total de 8 bandes seran seleccionades per passar a la primera eliminatòria i actuar en diversos escenaris de la ciutat de Girona dins el festival Strenes: un jurat format per professionals del sector musical gironí seleccionarà 7 bandes d’entre les propostes que es presentin; a més també es classificarà la banda més votada a través d’un concurs a Facebook que tindrà lloc del 5 al 15 de febrer.

El concurs està obert a bandes emergents de les comarques gironines que actualment no tinguin contracte discogràfic. No s’acceptaran grups de versions.

A la segona eliminatòria, les 4 bandes classificades actuaran a la sala La Mirona de Salt entre els mesos de setembre i octubre. I finalment, per Fires de Sant Narcís, dues bandes seran les finalistes.

El premi que obtindrà la banda guanyadora serà l’actuació a l’escenari de les Barraques de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2019 i tres concerts remunerats a les Festes del Tura d’Olot, les Festes de Salt i les Festes de Torroella.

Final INTRO 2017

D’altra banda, la final de l’INTRO 2017, que es va suspendre el 2 de novembre passat juntament amb tots els actes de Fires d’aquell dia per protestar contra l’empresonament dels consellers, tindrà lloc el proper 26 de gener al Yeah!, local de concerts del centre de Girona, amb les actuacions de Person Person i Roko Banana, els finalistes. Els concerts començaran a les 23.00h i l’entrada és gratuïta.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria.

Contacte premsa: info@linkproduccions.com (Alícia Martínez/Link Produccions) 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)