Notícies i comunicats

05/04/2016

Setena edició del 360FEST "El festival dels grups de música dels alumnes dels instituts de secundària de Girona i Salt"

La setena edició del festival organitzat per l'Espai Marfà i la Secció de Joventut de l'Ajuntament de Girona i la Casa de la Música Gironès es celebrarà aquest dissabte 30 d'abril a l'Auditori del Centre Cultural La Mercè de 16 a 21 h.

El Club Girona Cultura ens presenta una nova edició del 360FEST. Una iniciativa que servirà un cop més com a aparador de les propostes musicals sorgides als instituts de secundària de Girona i Salt. Una gran ocasió per gaudir de les noves propostes musicals dels músics més novells de la ciutat. 8 bandes, 40 músics i un total de 5 hores de música en directe sense interrupcions.

L’entrada al festival serà gratuïta i malgrat en un inici el concert estava programat al Parc del Migdia finalment l’organització, degut a la previsió de pluja per dissabte, ha traslladat la proposta a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè.

Us presentem les bandes que actuaran aquest any:

AZZURRO
BIG BAREFOOT
MANZANAS PODRIDAS
DJ VS DRUMMER
URBAN ROOTS CREW
PROTEST DAY
SHOTTA FAMILY
SANT SWING BOCOMBO

 

Aquest any a les 21 h, un cop finalitzi el 360FEST, podrem gaudir al mateix escenari dels concerts d’ERIO, SOTRAC i ROOMS dins la primera fase de l’INTRO, el concurs de música emergent de Girona.


Més informació:
www.girona.cat/marfa
marfajove@ajgirona.cat

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)