Notícies i comunicats

08/04/2016

L'Ajuntament de Girona organitza una nova edició del concurs de microrelats "A peu de foto" en el marc del Festival de Literatura MOT

Les propostes s'han de fer arribar a través de Twitter amb l'etiqueta #apeudefoto4 fins al 30 d'abril.

L’Ajuntament de Girona organitza la quarta edició del concurs de microrelats “A peu de foto”, promogut pel Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà i la Biblioteca Salvador Allende i que compta amb la col·laboració de l’Institut de Cultura d’Olot. El concurs, que es farà a través de Twitter, té com a objectiu promoure la creació literària entre els joves utilitzant els llenguatges virtuals. El termini per presentar-s’hi acaba el 30 d’abril.

Els participants hauran d’escriure un tuit que inclogui l’etiqueta #apeudefoto4 i ha d’estar inspirat per la fotografia que els organitzadors penjaran amb l’etiqueta esmentada i que té a veure amb el tema de l’edició d’enguany del Festival de Literatura MOT: “Vides escrites, escriure vides”. Amb aquesta iniciativa es vol posar a prova la inspiració i la capacitat de síntesi de les persones que participin en el concurs.

El veredicte es farà conèixer simultàniament al perfil de Twitter del Servei de Biblioteques (@biblioteques_gi) i de la Secció de Joventut (@Joventut_gi) el dia 2 de maig. El premi consistirà en un lot de llibres i còmics i una entrada doble per a la representació teatral Panorama des del port, que es farà el dia 6 de maig al Teatre Principal d’Olot.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)