Notícies i comunicats

14/04/2016

Una cercavila i la penjada del Tarlà donaran el tret de sortida a les Festes de Primavera de Girona

A partir de dissabte i fins al dia de Sant Jordi diferents indrets del Barri Vell acolliran una desena d'activitats per commemorar la festivitat.

La rambla de la Llibertat i la plaça dels Jurats seran els escenaris principals de les Festes de Primavera de Girona, que començaran dissabte 16 d’abril, i s’allargaran fins al dia 23, diada de Sant Jordi. Per celebrar la festivitat s’han programat una desena d’activitats que començaran divendres a les 12 h amb una cercavila amb els gegants de la Fal·lera Gironina que recorrerà els jardins de la Infància, la plaça de Catalunya i la rambla de la Llibertat i que acabarà amb la penjada del Tarlà i el pregó inaugural. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Dinamització en el Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, assistiran a la penjada del Tarlà i al pregó, que enguany anirà a càrrec de la professora de teatre Pilar Prats.

Entre la desena d’activitats cal destacar els cavallets ecològics de The Fabula Mobile, que estaran instal·lats a la Rambla tot el divendres i que es caracteritzen per funcionar amb energia de propulsió humana. Al mateix indret a la tarda també es podrà participar en un taller de circ, a càrrec de Tot Circ, i en una lectura de contes de Sant Jordi, explicats per la companyia Alma i la Mar de Contes.

Diumenge hi haurà la ja tradicional cercavila amb la Mula Baba i les Mulasses de Vilanova i la Geltrú, que aniran acompanyades de la Girona Marxing Band. També tindrà lloc un concert-vermut a càrrec d’alumnes de l’Escola de Música Moderna de Girona, a la plaça dels Jurats. Les festes es tancaran amb una exhibició de ball funky del projecte Fama Girona.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)