Notícies i comunicats

20/04/2016

La 22a Diada de Cooperació Solidària s'ha celebrat avui amb el lema "I tu, d'on ets? I tu, com vius? Condicions de vida i migracions"

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha donat la benvinguda als participants a la jornada.

Font: Ajuntament de Girona

Aquest matí ha tingut lloc la 22a Diada de Cooperació Solidària, que és l’acte de cloenda de les diferents activitats realitzades per les escoles participants aquest curs al voltant de la temàtica de les condicions de vida en altres parts del món i les migracions. Enguany hi ha participat l’Escola Doctor Masmitjà i l’Escola Migdia. La Diada està organitzada conjuntament pel Consell Municipal d’Educació i pel Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació i compta amb el suport i la implicació del professorat i l’alumnat que hi ha participat.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha donat la benvinguda aquest matí als participants d’aquesta edició del projecte i ha instat els nens i nenes a posar el seu “gra de sorra per construir una societat millor”. “Catalunya és especialment solidària perquè històricament els catalans han necessitat també de la solidaritat i aquest fet forma part del nostre caràcter. Per això, és important que sempre poseu els valors de la cooperació i la solidaritat per damunt d’altres elements més materials”, ha destacat Madrenas.

La Diada ha tingut lloc al Teatre Municipal i en el transcurs de l’acte una vuitantena de nens i nenes de les dues escoles participants han explicat el que han treballat a les aules amb els seus companys al llarg d’aquest curs. La majoria de les activitats han estat representacions teatrals, cançons i danses. El grup de teatre La Troca ha estat l’encarregat de dinamitzar l’acte i, per cloure la jornada, s’ha fet una xocolatada de comerç just a la rambla de Llibertat. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)