Notícies i comunicats

26/04/2016

S'inicien les obres de millora de l'accés que connecta la vorera del pont del Ter amb el centre assistencial Mutuam

L'obra, que consisteix en la construcció d'una rampa pavimentada, compta amb un termini d'execució de 2 mesos i un pressupost de 10.139,80 €.

Font: Ajuntament de Girona

La construcció del nou pont sobre el riu Ter va provocar que l’antiga carretera de França, que passava per davant de la finca coneguda com a “Can Salvatella”, es trobi actualment en una cota inferior respecte a la rasant del pont. Aquest fet, ha provocat que l’accés per a vianants fins a la finca sigui dificultós principalment per aquelles persones amb mobilitat reduïda.

Per aquest motiu, avui s’han iniciat les obres per construir una rampa que connecti la vorera del pont del Ter amb l’antiga carretera de França, que serveixi de camí pavimentat fins a l’accés al centre assistencial Mutuam, situat a la zona des de fa uns anys. Aquesta actuació, que compta amb un pressupost de 10.139,80 € i un termini d’execució de dos mesos, era una demanda que reclamaven principalment usuaris i familiars del centre assistencial.

Aquest matí l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del tinent d’Alcalde d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, ha visitat l’inici d’aquesta actuació i també ha aprofitat per desplaçar-se fins al parc Comptessa Ermessenda per seguir l’estat d’execució de les obres de remodelació. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)