Notícies i comunicats

28/04/2016

Nou curs Forma't sobre com gestionar l'empresa

Quines són les tasques de gestió i administratives bàsiques per millorar el control del negoci.

Girona Emprèn ofereix un nou curs Forma’t sobre com gestionar l’empresa organitzant-se millor el temps dedicat a les principals tasques de gestió administrativa de l’empresa. Els dies 31 de maig i 2 de juny es podran conèixer de forma pràctica les tasques bàsiques principals que cal realitzar la persona que ha engegat un negoci.

Sovint es tracta de gestions que es desconeixen, o per les quals costa trobar el moment per dedicar-s’hi, si bé, són tasques imprescindibles per tenir un major control del negoci, ja que permeten conèixer com està funcionant de veritat l’empresa.

A càrrec d’Assumpta Planas, la formació tractarà de com definir el model d’organització persona, les tasques administratives i de gestió imprescindibles, el calendari comptable i fiscal, entre altres aspectes de gestió de la dedicació de temps a les diferents tasques.

El curs és gratuït. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
http://www2.girona.cat/ca/gironaempren_formacions
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)