Notícies i comunicats

16/02/2015

El Centre Jove de Salut Integral organitza el taller "L'ús conscient i responsable a la xarxa"

L'activitat, dirigida a joves d'entre 12 i 18 anys, pretén facilitar conductes de protecció en l'ús de les noves eines virtuals

El Centre Jove de Salut Integral de l’Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Fundació ÀMBIT (amb una experiència de 18 anys treballant en valors i gestió emocional), organitza demà el taller “L’ús conscient i responsable a la xarxa”, adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys, amb la voluntat d’educar l’ús conscient i responsable de les eines que les noves tecnologies posen a l’abast de tothom.

 

El taller vol fomentar la prevenció com a valor i la coherència com a conducta ja que la presència de les noves tecnologies a la societat actual “és una realitat tangible que requereix d’una reflexió ètica i emocional per aprendre a gestionar-les i a escollir-ne el millor ús”, tal com ressalta el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso.

 

Partint de l’autoconeixement, la reflexió i la presa de consciència individual i a través de metodologies dinàmiques i vivencials (dinàmiques de grup, relats, gestió de les emocions, metàfores,...) es pretén facilitar conductes de protecció amb l’ús de les noves eines virtuals, prendre consciència de l’impacte en la salut física, emocional i relacional dels joves i proporcionar suport, estratègies i recursos per fer un ús conscient i responsable de les xarxes virtuals.

 

L’activitat es durà a terme a les dependències del Centre Jove de Salut (plaça de Sant Pere, 11), demà dimarts, 17 de febrer, de 16 a 20 hores. La inscripció és gratuïta, però per assistir-hi cal trucar prèviament al 972 20 42 12. El nombre màxim de places és de 20.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)