Notícies i comunicats

17/02/2015

L'alcalde rep els participants del projecte ETAC

Cinc artistes de diverses nacionalitats estaran treballant a Girona fins dimecres en el marc de les jornades de l'Espai Transfronterer d'Art Contemporani.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha rebut aquest migdia al seu despatx els participants del projecte ETAC. Concretament, es tracta dels cinc artistes que estaran treballant a Girona fins dimecres en el marc de les jornades de l’Espai Transfronterer d’Art Contemporani, dels seus representants i de membres dels equipaments culturals que formen part del projecte ETAC.

Els artistes guanyadors de la convocatòria de residències i que treballaran aquests dies a la ciutat són la barcelonina Mireia Saladrigues, el parisenc Raphaël Emine, la singapuresa Jennis Li Cheng Tien, la mexicana Edith Medina i el madrileny Javier Chozas.

El projecte ETAC està format pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona; el Consorci Museu de l’Empordà de Figueres: Museu de l’Empordà; Le Lait, Laboratoire Artístic Internacional du Tarn, Albí; La Panacéé – Centre de Culture Contemporaine (Montpeller) i Addaya, Centre d’Art Contemporani (Alaró, Mallorca).
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)