Notícies i comunicats

23/02/2015

La campanya audiovisual #mobres?, nova acció de l'Ajuntament de Girona per fomentar l'educació digital

Estudiants de secundària de la ciutat explicaran a través de tres vídeos quin paper juguen les noves tecnologies en la seva vida privada

Amb la voluntat de sensibilitzar famílies, alumnes i docents sobre la necessitat de fer un bon ús de les noves tecnologies de la informació, aquests darrers mesos l’Ajuntament de Girona ha impulsat una sèrie d’accions per fomentar l’educació digital. 

La darrera ha estat l’elaboració d’una campanya audiovisual (#mobres?) on 5 adolescents que estudien a instituts de secundària de la ciutat de Girona ens expliquen com és la seva vida digital, quins hàbits tenen de respecte envers als altres, com preserven la seva intimitat i privacitat, quins límits es marquen, com utilitzen les eines diverses que tenen al seu abast o quins riscos i quines oportunitats els ofereixen aquestes, entre d’altres aspectes. 

A través de tres vídeos –el tràiler dels quals començarà a circular les xarxes avui- ens parlen sobre com es comuniquen amb les seves amistats, família i entorn més proper i quin paper juguen en aquest sentit els dispositius mòbils, les xarxes socials, o Internet.

 Amb aquesta acció “es debat també sobre el valor de la privacitat i la importància de la protecció de dades personals en el món de les xarxes socials, Internet i les telecomunicacions”, tal com subratlla la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs. Finalment es reflexiona entorn els que podem considerar bons i mals usos de les tecnologies de la informació i la comunicació.

 

Podeu consultar més informació sobre l’educació digital al següent enllaç.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)