Notícies i comunicats

26/02/2015

Vegeu el vídeo de la taula-debat: "Educació i acció municipal: horitzó 2025"

En el marc de la 30 Trobada de tècniques i tècnics d'Educacio de l'àmbit local [ Girona, 28-1-2015 Biblioteca Carles Rahola]

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Girona i Tékhne, Associació Catalana de Tècnics i Tècniques d’Educació de l’Àmbit Local, us convidem a reflexionar sobre l’educació que cal pensar per a un horitzó a mitjà termini.

En un moment de reflexió sobre les competències i actuacions educatives en l’àmbit municipal, volem centrar el treball de la jornada en les diferents visions que ens han d’ajudar a preveure l’educació del futur. Per això, reflexionarem sobre els seus aspectes més sociològics i filosòfics, sobre les noves tecnologies que li han de donar suport i sobre tot allò que ens ha d’acompanyar en aquest recorregut cap endavant.

El nostre objectiu és facilitar un espai de debat entre tots els participants en què, a partir de les aportacions dels ponents, es parli per grups del paper dels municipis en l’horitzó que se’ns planteja. No és, en absolut, una tasca fàcil, ja que actualment la situació de la societat en general és molt canviant i sotmesa a moltes expectatives econòmiques, polítiques o socials.

Tot i els canvis i els nous rumbs que s’albiren, la ciutat ha de continuar oberta a l’educació i ha d’estar preparada per donar continuïtat al suport, l’acompanyament i l’orientació educatius que sempre ha tingut com a tasca prioritària amb l’horitzó de la Ciutat Educadora.

Isabel Muradàs i Vàzquez
Regidora d'Educació i Esports
Ajuntament de Girona

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)