Notícies i comunicats

27/02/2015

Dilluns començaran les obres de l'ascensor públic al Grup Sant Daniel

La millora de l'accessibilitat al barri va ser un dels projectes guanyadors del procés de pressupostos participats del 2013.

Font: Ajuntament de Girona

Dilluns vinent començaran les obres per construir l’ascensor públic que dóna accés al grup d’habitatges Sant Daniel. L’objectiu de la construcció és poder salvar el desnivell i facilitar l’accés als ciutadans i ciutadanes que resideixen al conjunt d’habitatges denominat Grup Sant Daniel. El termini d’execució de les obres és de 4 mesos.

El regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha remarcat que es tracta d’una actuació “que facilitarà la mobilitat als veïns del barri”, una de les demandes més reivindicades dels veïns de la zona, tal com ho demostra el fet que la millora de l’accessibilitat al barri va ser el projecte més votat a la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2013 al Grup Sant Daniel.

Les obres projectaran una torre de formigó, dins la qual circularà un ascensor, i una passera d’estructura metàl·lica que salvarà la distància de 26 metres que separa la torre de la part superior del carrer. Per aconseguir un millor espai urbà per al barri, s’urbanitzaran també els accessos a l’ascensor des del carrer.

Les obres s’han adjudicat a l'empresa OSG Serveis Grup, SLU, segons la modalitat mixta per a la contractació conjunta de l'elaboració del projecte executiu, de l'execució de les obres i dels serveis de manteniment i neteja de les instal·lacions durant 2 anys. L’import del projecte és de 293.817,47 euros.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)