Notícies i comunicats

03/03/2015

Els Amics de les Arts, Joan Dausà i Els Catarres actuaran a Girona en el marc del Festivalot els dies 6 i 7 de juny

El festival inclourà més de 20 concerts de diferents estils pensants per al públic familiar.

Font: Ajuntament de Girona

Els Catarres, Joan Dausà o Els Amics de les Arts –impulsors del projecte- actuaran a Girona els propers 6 i 7 de juny en el marc de la primera edició del Festivalot, el festival de música en família de la ciutat. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presidit aquest matí la presentació de la programació del festival juntament amb les quatre components del grup –Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué– i el vicepresident i diputat de Cooperació Local, Cultura i Acció Social de la Diputació de Girona, Xavier Soy.

El Festivalot oferirà durant un cap de setmana més de 20 concerts i espectacles relacionats amb la música i pensats per als infants i els adults que els acompanyin. A més dels diferents concerts de pagament, el festival té previstos concerts gratuïts, tallers, activitats i serveis per a la comoditat dels assistents.

El Teatre Municipal, l’Auditori de la Mercè i la plaça de la Independència –on es faran els concerts gratuïts- seran els grans escenaris del Festivalot. El Teatre acollirà Els Amics de les Arts, Els Catarres i Joan Dausà, que adaptaran el seu format habitual al públic familiar; a més d’un taller de música electrònica amb Guillamino i el concert espectacle La volta al món amb Esperit. L’Auditori de la Mercè serà l’escenari dels concerts de jazz i música clàssica com l’espectacle Nora i el jazz, de la Big Band de Granollers; Com sona Armstrong, o Bitels per a nadons. L’espai de la plaça de la Independència acollirà els dos dies del festival les actuacions de Jordi Tonietti, Lali Rondalla, Ambäukatunàvia, Cybee, Landry el Rumbero, Little Swing (País de Cotó i Hop’s Trio), La Tresca i la Verdesca i Soul Music Kids (de l’escola EUMES).

“La fórmula del Festivalot arriba al màxim del que volem per als festivals de Girona. Estic convençut que serà una gran descoberta que la gent agrairà i que en podrem gaudir en família”, ha destacat l’alcalde de Girona, fent referència a Els Amics de les Arts. Soy, per la seva banda, ha agraït “la generositat i la sensibilitat” del grup català, impulsor del festival.

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a través del web www.festivalot.cat
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)