Notícies i comunicats

05/03/2015

El segon programa de Ràdio Atòmica parla sobre els youtubers i entrevista Dani Lagi

Un grup de joves usuaris d'Els Químics Espai Jove van crear l'emissora el passat mes de febrer

Font: Ajuntament de Girona

En el segon programa de la Ràdio Atòmica, els joves usuaris d’Els Químics Espai Jove han tractat el tema dels youtubers i han entrevistat l’humorista Dani Lagi. El programa estarà disponible a partir de demà a través de la pàgina web www.radioatomica.cat. La primera setmana de cada mes s’hi penjarà un podcast amb el nou programa.

 

L’edició d’aquest mes de març inclourà també un microrelat i una secció de cuina amb una recepta deliciosa. A més, s’ha inaugurat la secció Babaganuix Connection, un espai per compartir experiències, anècdotes i sensacions amb aquelles persones que ara viuen a Girona però que abans vivien en un altre país.

 

Un grup de joves usuaris d’Els Químics Espai Jove va crear el passat mes de febrer la Ràdio Atòmica, una ràdio en línia que neix amb un programa mensual en format magazine. A partir de diferents seccions els joves parlen sobre temes que afecten la ciutat i els seus barris i, a més, es tracten temes de salut, noves tecnologies, interculturalitat, entrevistes, cultura o agenda d’activitats, entre d’altres.

 

L’equip de la ràdio no està tancat i busca més joves amb ganes de fer experiments radiofònics. Per això es busquen persones que vulguin fer de locutores, entrevistadores, editores, etc., i no cal que tinguin experiència prèvia.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)