Notícies i comunicats

10/03/2015

Visita per part de l'Ajuntament de Girona a la daira de Farsia, en el marc de la missió institucional d'ajuntaments catalans agermanats amb el Sàhara

Durant l'última setmana del passat mes de febrer

La darrera setmana del mes de febrer, una delegació d’ajuntaments catalans, entre ells el de Girona, van realitzar una visita institucional als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf. Aquesta visita es va fer en el marc de la missió institucional organitzada des de la Comissió de Pau i Diplomàcia de Ciutats del Fons Català.
L’objectiu general d’aquesta visita ha estat l’enfortiment de les relacions de solidaritat entre els ajuntaments catalans agermanats amb el Poble Sahrauí així com també la revisió de l’estat d’aquests agermanaments, la seva consolidació i l’impuls de noves formes de cooperació.
Per part de l’Ajuntament de Girona, es va aprofitar per visitar els representants de la daira de Farsia, ciutat germana de Girona des de 1997, així com els projectes de cooperació al desenvolupament que dur a terme l’entitat ACAPS Girona i que reben el suport municipal.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)