Notícies i comunicats

10/03/2015

Sessió informativa sobre la problemàtica laboral i fiscal al món de l'esport

Adreçada a tots els clubs esportius i entitats sense ànim de lucre, amb la voluntat d'assessorar-les i orientar-les davant dels darrers canvis de la normativa estatal.

La Representació Territorial d’Esports a Girona juntament amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, han organitzat una sessió informativa a Girona sobre la problemàtica laboral i fiscal al món de l‘esport.

Aquesta sessió tindrà lloc el 25 de març, de 18 a 20 h, a la Sala d'actes de la Seu de la Generalitat a Girona (Auditori Josep Irla) i està adreçada a tots els clubs esportius i entitats sense ànim de lucre, amb la voluntat d’assessorar-les i orientar-les davant dels darrers canvis de la normativa estatal.

Aquestes sessions, que s'organitzen arreu de Catalunya, tenen una durada aproximada de 2 hores i són a càrrec de dos tècnics experts en la matèria a tractar. Les sessions seran enfocades a clarificar tots els escenaris possibles amb exemples pràctics.

Us adjuntem l'enllaç de la inscripció i el calendari de les reunions informatives que s’organitzaran arreu de Catalunya sobre l’aplicació de la nova legislació de la Reforma laboral i fiscal.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)