Notícies i comunicats

25/09/2018

Es millorarà l'accessibilitat per a vianants a l'avinguda de Font de la Pólvora

Les actuacions previstes inclouen la construcció d'una nova vorera per salvar el desnivell de l'actual.

Aquesta setmana han començat les actuacions per millorar l’accessibilitat per a vianants a l’avinguda de Font de la Pólvora, en el tram comprès entre el carrer del Pruner i el carrer de la Mimosa.

Les obres preveuen construir una nova vorera de 2,85 metres d’amplada, que ampliï la construcció actual i que, a més, n’elimini els desnivells. També s’instal·laran les columnes d’enllumenat públic amb la distància correcta i això permetrà deixar un espai de més de dos metres lliures fins a la façana dels edificis.

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha explicat que “la millora de la mobilitat i l’accessibilitat de la ciutadania és una de les apostes principals de l’equip de govern”.

Aquest projecte va ser el més votat en els pressupostos participats dels barris del 2016 al barri de Font de la Pólvora. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Construccions Narcís Matas per un import de 29.040 euros (IVA inclòs) i tenen un termini d’execució de cinc mesos. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)