Notícies i comunicats

15/04/2015

La Policia Municipal deté un home per un delicte de robatori amb força

El lladre caminava per la vorera amb el material robat dins d'un carro de compra de supermercat quan el van veure els agents

Font: Ajuntament de Girona

La Policia Municipal de Girona va detenir, a quarts de vuit del matí del dilluns dia 13 d’abril, Constantin Andrei B., de 23 anys d’edat, domiciliat a Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i falta de furt.
Els fets es remunten a principis d’abril quan es va denunciar un robatori amb força ocorregut a l’interior d’un mas de Llorà. A conseqüència del robatori es van trobar a faltar maquinària i eines de construcció i jardineria. Uns dies més tard, en concret el dilluns 13 d’abril, uns agents de la Policia Municipal que feien tasques de seguretat ciutadana pel barri de Taialà, es van fixar en un home que portava un carro de compra de supermercat ple de material i que caminava per la vorera. Els policies van reconèixer aquest jove ja que l’havien detingut ells mateixos dies enrere com a presumpte autor d’un robatori amb força.
Seguidament, els agents van identificar aquesta persona i li van demanar que mostrés els objectes que portava dins el carro. Va ser llavors quan van poder comprovar que es tractava d’eines i material de construcció. En concret hi havia un tornavís elèctric, una radial de disc, un trepant, una serra de calar, una desbrossadora de fil i un llum halogen.
Després de fer diverses gestions per esbrinar la procedència d’aquest material, el policies van poder relacionar-lo amb el material robat feia dies dins d’un mas. Un cop reconegudes aquestes eines per part del seu propietari, els agents van detenir Constantin Andrei B., de qui consten més detencions, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força .

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)