Notícies i comunicats

16/04/2015

Crear un web corporatiu amb Wordpress, l'Excel aplicat a la gestió de negocis i com fer previsió de vendes, nous cursos Forma't de Girona Emprèn

Els tres cursos es realitzaran al llarg del mes de maig.

Durant el mes de maig Girona Emprèn ofereix dues tres propostes formatives per a persones emprenedores.

La primera proposta és el curs Forma’t en fes la teva web amb Wordpress. La sessió, de 8 hores de durada, té per objectiu donar a conèixer els elements bàsics d’aquesta eina i els passos a seguir per treballar-hi a nivell pràctic, per tal de poder crear un web corporatiu allotjat en un servidor i amb un domini propi. Es tracta d’una formació de nivell iniciació que tindrà una primera sessió més teòrica, el dia 7 de maig i una segona sessió pràctica en data a escollir entre el 12 o el 14 de maig.

La segona proposta, Forma’t en Excel aplicat a la gestió de negoci, té per objectiu facilitar de forma pràctica i a partir d’exercicis tutoritzats coneixements en l’ús de fulls de càlcul que ajudin a millorar la gestió del negoci: pressupostos i factures, previsions de necessitats de tresoreria o fons, tancament diari de caixa, etc.

El curs es realitzarà els dies 19 i 21 de maig, prèviament, el dia 15 de maig es farà una càpsula TIC introductòria als fulls de càlcul per a les persones que no han treballat mai amb aquest programari per facilitar l’aprofitament d’aquesta formació.

Finalment, els dies 26 i 28 de maig està previst el curs Forma’t en com fer previsió de vendes del meu producte o servei. El curs té per objectiu donar les eines que permeten estudiar la viabilitat econòmica d’una idea de negoci a partir del càlcul de la previsió de vendes del producte o servei que llancem al mercat.

La formació tractarà de la definició i quantificació del públic objectiu, mida i composició del mercat, perspectives de creixement, hàbits i patrons de consum entre d’altres.

Totes les sessions comencen a les 9.30 i finalitzen a les 13.30 h. Es tracta de sessions gratuïtes. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)